Een zadel kan besteld worden via de webshop. Indien u speciale wensen heeft of verdere informatie wilt, kun u mailen naar
info@buitenzinnig.nl
of bellen naar 0627233088. Op whatsapp berichten en smsjes wordt niet gereageerd.

Neem voor de huidige levertijd van Ghost-zadels even contact op.

Voor speciale bestellingen geldt een verplichte afname. Onder standaard verstaan we: zwart en bruin vetleer, zwart en bruin gladleer, zwart en bruin micropell, zwart en bruin gladleer en zwart en bruin nubuck. Geldend voor de beschikbare modellen. Als je iets naar wens laat maken (plattere wrongen, geen wrongen met lange zweetbladen), geldt er ook een verplichte afname. Mocht je een standaard model hebben besteld en het bevalt om wat voor reden dan ook niet, kan hij binnen 14 dagen geretourneerd worden. Wij betalen de aankoopsprijs minus 10% terug. Uiteraard nemen wij alleen zadels terug die in goede staat zijn en enkel minimale gebruikerssporen hebben.
2e hands zadels of zadels in de uitverkoop worden niet terug genomen.

De zadels worden verzonden via PostNL zodra deze binnen zijn. U ontvangt hiervan een Track&Trace code.
Het is ook mogelijk om op afspraak uw zadel, of andere toebehoren af te halen.
Bij aankopen boven de €150 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Er zit standaard een fabrieksgarantie van 1 jaar op de Ghost zadels. Schade toegebracht door uzelf, uw paard of door derden kunnen wij niks aan doen.

Mocht u binnen 14 dagen na het terug sturen van het testzadel overgaan tot koop van een nieuw zadel, krijgt u de testkosten minus de verzendkosten terug.
U dient hiervoor een mail te sturen, dan krijgt u de kortingscode via de mail toegestuurd. Een verrekening achteraf wordt niet gedaan.

(geldt niet voor 2e hands zadels)