Suzanne Broers
Workum (zuidwestfriesland)

Neem gerust contact op voor het postadres.

info@buitenzinnig.nl
+31 627233088. Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00 (Gelieve geen whatappjes of smsjes te sturen)

Paardensport activiteiten kunnen gevaarlijk zijn. In geen enkel geval zal BuitenZinnig aansprakelijk worden gesteld voor enige directe, indirecte, incidentele, speciale, gevolgschade of enigerlei schade voortvloeiend uit of in verband met het gebruik of misbruik van de producten. Alle risico’s en aansprakelijkheid zijn voor rekening van de koper.

Controleer altijd de producten voor gebruik en bij elke andere gelegenheid op gebruikerssporen en slijtage of schade. Gebruik het product niet als het enige vorm van ernstige slijtage of schade laat zien. Als het product ondeugdelijkheden vertoont binnen de garantie termijn, stop het gebruik er van en neem direct contact op met de desbetreffende dealer voor reparatie of vervanging.
U bent zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van u en uw paard. U moet te allen tijde voor producten kiezen die geschikt zijn voor u en uw paard. Het is belangrijk dat u de kennis heeft om het product passend op uw paard te krijgen. Indien u enige twijfels heeft of het product geschikt is voor u en/of uw paard kunt u zoeken naar een deskundig iemand die u erbij begeleid

Niets van deze website of van de Facebook pagina mag zonder toestemming worden gekopieerd en voor andere doeleinden gebruikt worden.