Testen

BuitenZinnig heeft een aantal zadels en pads welke getest kunnen worden. Het testen van een Ghost zadel kost €30,- per week. De testperiode gaat in op het moment dat het zadel binnen komt. Er kan ook gekozen worden een 2e losse zitting erbij te testen, dit kost €5,- per extra losse zitting. Deze kun je zelf gemakkelijk verwisselen. Het is ook mogelijk langer dan 7 dagen te testen, er komt dan €15,- per week bij. De testzadels worden geleverd met beugelriemen, beugels en een singel.
Het kan zijn dat er een wachtlijst is voor sommige testzadels. Stuur gerust een mailtje voor de beschikbaarheid van de testzadels zodat we het één en ander af kunnen stemmen!
Mocht u binnen 14 dagen na het terug sturen van het testzadel overgaan tot koop van een nieuw zadel, krijgt u de testkosten minus de verzendkosten terug.
Let op, dit geldt niet op acties tijdens evenementen of andere kortingsacties of bij aanschaf van een 2e hands model of het testzadel.
Stuur gerust een mail met de code die u tijdens het bestellen kunt gebruiken. De testkosten kunnen niet achteraf worden terug gestort als de code niet gebruikt is.

Ook is het mogelijk om verschillende pads te testen zoals o.a. Burioni, Ghost, Kifra en Christ pads, stuur gerust een mailtje voor meer informatie.

Op het moment zijn de volgende modellen van Ghost beschikbaar om te testen:

Ghost Roma (normale maat en piccolo maat)
Ghost Quilty (normale maat en piccolo maat)
Ghost Quevis (normale maat en piccolo maat)
Ghost Veneto (normale maat en piccolo)
Ghost classic Italy normale maat
Cavallin Crusader normale maat
Cavallin Heritage normale maat
Ghost Mandriana piccolo en normale maat
Ghost Toscana piccolo en normale maat

Barefoot Lazy Mountain maat 1 en 2
Barefoot Soft Walk maat 2
Barefoot Barrydale maat 2
Barefoot Arizona maat 2
Barefoot Nottingham
Barefoot Cheyenne maat 1
Barefoot Cherokee maat 1 en 2

Deuber Flex Fit Vario
Deuber El Campo

Startrekk Espagniola maat 3
Startrekk Comfort

Dit bedrag gaarne storten op onze rekening NL80RABO0157333973 t.n.v. Buitenzinnig, Fortun 5, 8711 BX Workum. Ook willen we graag een kopie van een identiteitsbewijs (rijbewijs of paspoort) hebben, voordat we een zadel versturen. Je kunt dit als bijlage bij een mail sturen. De verzendkosten naar ons zijn voor uw rekening. Maak gebruik van de “verhoogde aansprakelijkheid” van PostNL. Wanneer je het zadel in bezit hebt, ben je er ook verantwoordelijk voor. Bij beschadiging of vermissing ben je aansprakelijk voor de schade. Omdat er nog meer mensen een testzadel willen gebruiken, verzoeken wij je vriendelijk het zadel met toebehoren weer op tijd en in goede orde te retourneren. Mocht je overgaan tot aanschaf binnen 2 weken na het terug sturen of doorsturen van het testzadel krijg je de testkosten minus de verzendkosten terug! Mail dan even voor de kortingscode welke gebruikt kan worden in de webshop.

De testzadels en pads zijn tevens ook in de webshop te vinden.

Pasconsult

Buitenzinnig komt ook op locatie om te passen. Tijdens een consult bekijken wij je paard in stilstand en beweging. Wij kijken naar de ligging van het zadel. We bekijken je zadel, controleren op scheefheden en controleren de kussens. We zien je graag ook rijden om de ligging tijdens het rijden te beoordelen. Tijdens een consult nemen wij alle tijd voor je en betrekken wij je zoveel mogelijk bij alles wat we doen en kun je alles vragen.

Wilt u vrijblijvend advies? Heeft u vragen naar aanleiding van de website? Wilt u een controle van uw huidige zadel?
Neem dan contact op via de mail; info@buitenzinnig.nl
Of telefonisch; +31 627233088 (gelieve geen whatsappjes of smsjes sturen)