De Boomloze zadelpasservice van Buitenzinnig.
https://buitenzinnig.nl/boomlooszadelpasservice/agenda/
Buitenzinnig komt ook op locatie om boomloze zadels te passen. Tijdens een consult bekijken wij uw paard in stilstand en beweging. Wij kijken naar de ligging van het zadel. We bekijken uw zadel, controleren op scheefheden en controleren de kussens. We zien u ook graag rijden om de ligging tijdens het rijden te beoordelen. Tijdens een consult nemen wij alle tijd voor u en betrekken wij je zoveel mogelijk bij alles wat we doen en kun je alles vragen.

Wilt u vrijblijvend advies over boomloze zadelpasservice? Heeft u vragen naar aanleiding van de website? Wilt u een controle van uw huidige boomloze zadel of wilt u een uitgebreid assortiment boomloze zadels vrijblijvend uitproberen? Dat kan!
Neem dan contact op via de mail; info@buitenzinnig.nl
Of telefonisch; +31 627233088 (gelieve geen whatsappjes of smsjes sturen)

Op het moment zijn de volgende zadels beschikbaar om te testen, deze kunnen ook meegebracht worden tijdens een consult:
Ghost:
Ghost Roma (Normale maat en piccolo)
Ghost Quevis (Normale maat en piccolo maat)
Ghost Veneto (normale maat en piccolo maat)
Ghost Italy (normale maat)
Binnenkort verwacht: Lipica piccolo

Barefoot:
Barrydale maat 2
Cherokee Classic maat 2
Cherokee vegan (drytex) maat 1
Arizona maat 2
Lazy mountain maat 1 en 2
Madrid maat 2
Cheyenne softleder maat 1
Nottingham
SoftWalk maat 2
JustAdjust
London

Hidalgo:
Venice Spezial (indien voorradig)

Deuber El Campo
Deuber Vario Flex Fit
Deuber short & light

Startrekk Espagniola
Startekk Comfort
Startrekk Dressuur

Zaldi St. George
Zaldi New Kent

Trekker Pro Arte
Trekker Luxus

Edix

Ook is het mogelijk om verschillende pads te testen zoals o.a. Ghost, Engel en Christ. Stuur gerust een mailtje voor meer informatie.

De kosten voor een consult zijn €85 exclusief reiskosten. De reiskosten zijn €0,25 per gereden kilometer, gerekend vanaf Workum.(8711 BX )De 1e 40 kilometer komen te vervallen.
Dit consult duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Het is mogelijk verschillende zadels te passen. Er worden ongeveer 4-5 zadels gepast. Als er meer worden gepast is het soms niet duidelijk welke het meest geschikt is, aangezien de paarden het dan zat zijn.

Een controle van uw huidige boomloze zadel zonder andere zadels te passen kost €65.
Nameten, controle, na aankoop nieuw zadel bij BuitenZinnig kost €50. Let op, dit is een korte check en er worden geen andere zadels getest.

Laat u niet afschrikken door de afstand. Ik rij door heel Nederland om zadels te passen. Ik probeer altijd afspraken te combineren zodat de reiskosten verdeeld kunnen worden. Mail gerust of het mogelijk is om op korte termijn een afspraak te combineren of kijk in de agenda.

Mocht u naar aanleiding van een pasconsult binnen 14 dagen een nieuw zadel aanschaffen via BuitenZinnig kost een consult €65 ipv. €85 (exclusief reiskosten) (niet geldig op 2e hands modellen of ex demo modellen, alleen geldig als u geen zadel test, anders worden er geen test kosten in rekening gebracht)

Bij het afspreken van een pasconsult op locatie of het testen van een zadel gaat u akkoord met de  algemene voorwaarden